Vakantiehuis met privé zwembad Bulgarije

Veel mogelijkheden om in Bulgarije een vakantiehuis met privé zwembad te huren.

Wie op zoek is naar een vakantiehuis in Bulgarije met privé zwembad, heeft een groot aantal mogelijkheden. Met name luxe vakantiehuizen en villa’s aan de Zwarte Zee beschikken over een privé buiten zwembad. Helaas is het moeilijk om in Bulgarije een vakantiehuis met privé binnenzwembad te huren. Nagenoeg alle vakantieverblijven met zwembad zijn accommodaties met buitenzwembad.

Waar kan je dan wel een vakantiehuis met binnenzwembad huren?

Als je op zoek bent naar een vakantieverblijf met privé binnenzwembad, is Bulgarije niet het meest geschikte vakantieland. Je zult ook nauwelijks vakantiehuizen en villa’s met binnenzwembad tegenkomen in landen als Roemenië, Kroatië, Polen en Hongarije. Luxe vakantiehuizen en villa’s in die landen beschikken wel vaal over een privé buitenzwembad. Houd er rekening mee dat zwembaden met buitenzwembad geen verwarmd water hoeven te hebben. In de zomer is de temperatuur van het zwemwater heerlijk, in het voorjaar of herfst is een buitenzwembad minder geschikt. Dan ben je aangewezen op het zwemmen in een vakantiehuis met binnenzwembad. Je kunt hier een vakantiehuis met buitenzwembad in Bulgarije huren.

Vakantiehuis met infrarood sauna in Bulgarije huren.

Gelukkig zijn er wel vakantiehuizen met infra rood sauna in Bulgarije te huur. Ze zeggen dat de beste sauna’s infra rood zijn en dat deze sauna’s beter voor je gezondheid zijn. Als je een 4 of 6 persoons vakantiehuis of villa met infra rood sauna in Bulgarije wilt huren, kijk dan even voor hoeveel personen de sauna geschikt is. Meestal is een privé sauna in een vakantiehuis geschikt voor 2 personen en kun je dus maar met maximaal 2 personen tegelijk gebruik maken van de sauna.